PRO INVESTIGATIONS
„Investigatii la cel mai înalt nivel“
Detectiv Particular - Detectivi investigatii private
Servicii investigatii private
Eisenstadt | Burgenland

  • Confidențialitate 100%
  • Rezultate rapide
  • Suport 24/7
  • Servicii Complexe și Variate
  • Obiectivele Noastre
  • Soluționare Cazurilor Diverse
  • Disponibiltate imediata
  • Echipă Dinamică

Pro-Investigations - agentie de investigatii private ce efectueaza cu profesionalism toata paleta de cercetari incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea (filaj) operativ - informativa solicitata de catre beneficiari. Pro-Investigations beneficiaza de experienta profesionala a unor oameni ce s-au desavarsit ca pregatire in cadrul Parchetelor si Politiei avand acumulate cunostinte solide pe baza carora se concretizeaza toate cazurile aflate in lucru in cadrul agentiei. Deasemenea agentia noastra beneficiaza si de aportul celor care au lucrat in mediul privat in domenii in care se solicita in mod expres culegerea ,analizarea ,selectarea si sintetizarea informatiilor.

Avem o echipa numeroasa si dedicata, formata din detectivi particulari atent verificati inainte de angajare. Detectivii nostri, atat barbati cat si femei, sunt foarte bine pregatiti si provin, in mare parte, din unitati de politie sau structuri de informatii. Toti au abilitatile necesare pentru a va garanta servicii rapide si eficiente. Lucram atat cu clienti persoane fizice cat si cu societati comerciale, institutii, corporatii, firme de avocatura, etc., furnizandu-le dovezi legale, ce pot fi folosite in instanta. Daca aveti nevoie de un detectiv particular in Salzburg, contactati-ne chiar astazi pentru a va oferi cele mai eficiente solutii si a obtine cele mai bune rezultate. Putem incepe investigatiile imediat, asigurand rezultate rapide. Garantam discretie si o confidentialitate stricta pentru toate investigatiile intreprinse in numele clientilor nostri. Confidențialitate 100%.

Adresa

Liebenauer-Hauptstraße 2-6
8041 Graz

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Agentie de detectivi particulari din Eisenstadt, specializata in filaj si investigatii profesionale

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Garantăm confidențialitate, discreție și profesionalism.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top