Investigații Private


Suntem o echipa de detectivi particulari profesionisti care provin din serviciile secrete ale statului, dar si din mediul civil. Toti detectivii particulari cu care colaboram sunt atestati de catre Inspectoratul General al Politiei Austriei. Detectivii nostrii se deosebesc de ceilalti detectivi particulari prin profesionalism, vigilenta, inteligenta si pregatirea exceptionala avand experienta de cel putin 20-30 de ani in munca de supraveghere informativa (filaj), investigatii, culegere de informatii, experienta dobandita atat in tara cat si in strainatate, cat si prin aparatura performanta ce permite solutionarea eficienta a cazurilor.

Infidelitate? trei cuvinte pe care nimeni nu vrea să le audă

Fie că este reală sau imaginară, lupta cu infidelitatea conjugală poate fi una dintre cele mai dificile situații personale pe care va trebui să le gestionați vreodată. Și, deși nimeni nu vrea să se confrunte vreodată cu suspiciunea că un partener sau soț a fost infidel, la urma urmei, desfășurarea unei investigații a soțului înșelat pare extremă, singurul lucru mai rău decât să ai o confirmare a infidelității este să trăiești cu incertitudine. Investigațiile privind infidelitatea și înșelăciunea soțului pot varia în funcție de nevoile și obiectivele anchetei. Supraveghere – Un investigator privat vă poate observa și monitoriza soțul sau persoana semnificativă prin metode avansate și discrete pentru a culege informațiile necesare. În loc să te bazezi pe auzite sau suspiciuni, un anchetator te poate ajuta să cunoști faptele.

Verificări Pre-Matrimoniale

Nu ar trebui să fie loc de surprize la începutul unei căsnicii. Verificările pre-matrimoniale vă pot oferi informații concludente despre nora, ginerele, viitorul soț sau viitoarea soție. Dacă suspiciunile și întrebările fără răspuns în privința persoanei iubite vă macină, nu vă afundați în starea de rău, luați atitutine! Un detectiv particular vă va ajuta să vedeți realitatea și aflați adevărul. Suntem disponibili 24 de ore din 24 pentru clienții noștri. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare la orice oră. Veți ști în orice moment tot ce se întâmplă. Suntem conștienți că discreția este una dintre condițiile de bază pentru un detectiv particular și îi asigurăm pe clienții noștri că acționăm cu profesionalism și discreție deplină.

Verificare debitori

Detectivii din echipa noastra pot identifica si confirma locul in care se afla debitorii pentru a demara procedura de solicitare a datoriilor. Cautarile nu sunt limitate la un oras sau la o tara pentru ca ne putem extinde foarte mult cercetarile. Printre societatile care au nevoie de astfel de servicii se numara:

Firmele de leasing;
Unitatile bancare;
Societatile de asigurari;

Atunci cand va regasiti intr-una din situatiile de mai jos:

Debitorul datoreaza bani in urma unui contract si nu plateste;
Debitorul a disparut fara sa plateasca;
Debitorul nu are mijloace pentru a plati;
Ati platit un produs pe care nu l-ati primit;

Aveti cu siguranta nevoie de ajutorul unui detectiv privat. Chiar daca sunt si cazuri foarte dificile, noi vom obtine rezultate concrete despre locatia debitorilor, bunurile utilizate si nivelul lor de trai, in functie de care sa puteti incepe recuperarea datoriilor.

Localizare persoane

Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti localizam orice persoana rapid si eficient. Alocam resursele necesare pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie despre persoanele disparute sau pe care vreti sa le monitorizati. Persoanele care dispar de la domiciliu sau despre care nu mai aveti vesti de mult timp si sunt de negasit pot fi detectate cu ajutorul nostru. Echipa noastra va ofera posibilitatea de a localiza aceste persoane si de a afla informatii despre ele. Alocam toate resursele de care aveti nevoie pentru a va furniza datele intr-o maniera discreta. In cel mai scurt timp, veti afla tot ce aveti nevoie cu ajutorul echipei noastre. Printr-o colaborare deschisa specialistii nostri investigatori vor solicita informatiile de baza legate de caz si toate detaliile care pot ajuta. Odata ce a fost realizat planul de actiune va avea loc investigatia si persoanele despre care nu mai stiti nimic vor fi localizate.

Verificarea conduitei minorilor

Sunteti ingrijorati cu privire la anturajul in care a intrat copilul? Vreti sa aflati cum se comporta cand este in afara familiei? Echipa noastra de detectivi va ajuta sa investigati conduita minorilor. Toti parintii vor ce e mai bun pentru copilul lor, insa nu pot sa il tina mereu sub observatie. Aici intra in rol echipa noastra de detectivi care poate ajuta discret cu tot ce tine de anturajul in care copilul a intrat sau cu privire la comportamentul sau in alte conjuncturi decat cele familiale. Puteti actiona acum inainte de a fi prea tarziu. Daca va informati corespunzator cu ajutorul serviciilor noastre de verificare a conduitei minorilor, veti reusi cu siguranta sa tineti orice situatie sub control. Cazurile care necesita investigatii sunt diverse. Minorii pot sa aiba uneori comportamente ciudate si aparent nejustificate. Ei pot alege sa nu spuna toate lucrurile cu care se confrunta parintilor insa cu ajutorul nostru aceste detalii pot fi scoase la lumina.

Verificarea patrimoniului

Sunt mai multe situatii in care verificarea informatiilor patrimoniale influenteaza deciziile antreprenorilor. Inainte de a semna un nou parteneriat, este recomandat sa aflati totul despre viitorul colaborator. Toate investigatiile realizate sunt discrete, indiferent daca este vorba de cercetari facute cu privire la colaboratorii actuali sau viitori sau daca este necesar sa depistam informatii legate de anumite litigii. Echipa noastra de detectivi depune toate demersurile necesare pentru ca fiecare misiune sa fie dusa la bun sfarsit. Toate detaliile aflate va ajuta ulterior sa luati cea mai buna decizie pentru afacerea pe care o aveti. In momentul in care apar indoielile cu privire la un colaborator viitor sau actual, sunt mai sanse ca afacerea sa aiba de suferit. Va ajutam sa aflati care este adevarul si tot ce trebuie sa faceti este sa actionati in consecinta. Informatiile patrimoniale furnizate va vor pune la curent cu situatia faptica si veti fi mereu cu un pas inainte deoarece informatia inseamna cunoastere si cunoasterea se defineste prin putere.

Adresa

Sterngasse 3/2/6
1010 Wien

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Suntem o echipa de detectivi particulari profesionisti

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Garantăm confidențialitate, discreție și profesionalism.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top