PRO INVESTIGATIONS
„Investigatii la cel mai înalt nivel“
Detectiv Particular - Detectivi investigatii private
Servicii investigatii private
Innsbruck | Tirol

  • Obiectivele Noastre
  • Soluționare Cazurilor Diverse
  • Disponibiltate imediata
  • Echipă Dinamică
  • Confidențialitate 100%
  • Rezultate rapide
  • Suport 24/7
  • Servicii Complexe și Variate

Pro-Investigations - agentie de investigatii private ce efectueaza cu profesionalism toata paleta de cercetari incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea (filaj) operativ - informativa solicitata de catre beneficiari. Pro-Investigations beneficiaza de experienta profesionala a unor oameni ce s-au desavarsit ca pregatire in cadrul Parchetelor si Politiei avand acumulate cunostinte solide pe baza carora se concretizeaza toate cazurile aflate in lucru in cadrul agentiei. Deasemenea agentia noastra beneficiaza si de aportul celor care au lucrat in mediul privat in domenii in care se solicita in mod expres culegerea ,analizarea ,selectarea si sintetizarea informatiilor.

La fel ca in jocul de sah, succesul detectivului particular incepe cu primele mutari, care trebuie sa fie precise si corecte. In acest sens trebuie luat in considerare faptul ca greselile de inceput sunt uneori nimicitoare pentru reusita si va fi nevoie de multa pricepere, disciplina si munca istovitoare pentru a se recuceri pozitia initiala. In acest sens, de la inceput vom initia un demers specific si sistemetic pentru a alcatui o conceptie si un plan de actiune, care sa aiba in vedere evaluarea posibilitatilor de succes. Utilitatea informatiilor procurate se regaseste in raportul final si elementele cu caracter probatoriu, rezultate in urma activitatilor informative desfasurate, toate acestea fiind puse la dispozitia clientului. Datele si informatiile obtinute pe parcursul actiunilor investigative sunt destinate exclusiv clientului si au caracter confidential.

Adresa

Liebenauer-Hauptstraße 2-6
8041 Graz

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Agentie de detectivi particulari din Eisenstadt, specializata in filaj si investigatii profesionale

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Actionam la momentul potrivit pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top