PRO INVESTIGATIONS
„Investigatii la cel mai înalt nivel“
Detectiv Particular - Detectivi investigatii private
Servicii investigatii private
Salzburg

  • Confidențialitate 100%
  • Rezultate rapide
  • Suport 24/7
  • Servicii Complexe și Variate
  • Obiectivele Noastre
  • Soluționare Cazurilor Diverse
  • Disponibiltate imediata
  • Echipă Dinamică

Avem o echipa numeroasa si dedicata, formata din detectivi particulari atent verificati inainte de angajare. Detectivii nostri, atat barbati cat si femei, sunt foarte bine pregatiti si provin, in mare parte, din unitati de politie sau structuri de informatii. Toti au abilitatile necesare pentru a va garanta servicii rapide si eficiente. Lucram atat cu clienti persoane fizice cat si cu societati comerciale, institutii, corporatii, firme de avocatura, etc., furnizandu-le dovezi legale, ce pot fi folosite in instanta. Daca aveti nevoie de un detectiv particular in Salzburg, contactati-ne chiar astazi pentru a va oferi cele mai eficiente solutii si a obtine cele mai bune rezultate. Putem incepe investigatiile imediat, asigurand rezultate rapide. Garantam discretie si o confidentialitate stricta pentru toate investigatiile intreprinse in numele clientilor nostri.

Utilizam cel mai performant echipament si aparatura existenta pe piata, pentru a obtine rezultatele solicitate. Nu luam cazul, decat daca suntem siguri de rezolvarea acestuia. Conducem investigatia intr-o maniera profesionala, discreta, respectand solicitarile dumneavoastra. Colaboram cu cabinete de avocatura si birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, auditori si experti in diverse domenii conexe profesiunii noastre. Activitatea detectivilor nostri nu poate fi contrara legii, sigurantei nationale, ordinii publice sau bunelor moravuri. In exercitarea profesiei lor, detectivii nostri cunosc si respecta anumite principii si standarde profesionale pentru ca noi va furnizam dovezile administrate in stricta conformitate cu legea, astfel in cat sa poata fi folosite in fata instantelor judecatoresti sau a oricaror alte institutii publice sau private. Folosesc la maximum calitatile umane si cunostintele profesionale pentru investigarea si solutionarea cazurilor preluate.

Adresa

Nanninggasse 14/6
9020 Klagenfurt am Wörthersee

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Aveti o intrebare care va macina? Noi va dam raspunsul!

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Garantăm confidențialitate, discreție și profesionalism.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top