PRO INVESTIGATIONS
„Investigatii la cel mai înalt nivel“
Detectiv Particular - Detectivi investigatii private
Servicii investigatii private
Klagenfurt | Carintia

  • Confidențialitate 100%
  • Soluții Reale
  • Respectarea Legii
  • Servicii Complexe și Variate
  • Obiectivele Noastre
  • Soluționare Cazurilor Diverse
  • Echipă Dinamică
  • Disponibilitate Extinsă

Suntem o echipa de detectivi particulari profesionisti care provin din serviciile secrete ale statului, dar si din mediul civil. Toti detectivii particulari cu care colaboram sunt atestati de catre Inspectoratul General al Politiei Austria. Detectivii nostrii se deosebesc de ceilalti detectivi particulari prin profesionalism, vigilenta, inteligenta si pregatirea exceptionala avand experienta de cel putin 20-30 de ani in munca de supraveghere informativa (filaj), investigatii, culegere de informatii, experienta dobandita atat in tara cat si in strainatate, cat si prin aparatura performanta ce permite solutionarea eficienta a cazurilor. Detectivii nostri lucreaza in conditiile legii, pentru solutionarea cazurilor lucrand intens 24/24.

Putem sa acordam o gama larga de investigatii atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, indiferent daca este vorba de supraveghere de persoane, infiltrare de detectivi, investigatii economice, etc. Avand in vedere ca reputatia noastra continua sa creasca intr-un mod accelerat datorita recomandarilor clientilor nostri care au vazut rezultatele noastre si care cunosc profesionalismul, discretia si integritatea noastra, ne dorim sa stabilim un nou standard calitativ in domeniul investigatiilor private. O mare parte din succesul nostru se datoreaza implicarii personale a Sefului Cabinetului in fiecare caz, de la inceput si pana la sfarsit, pentru a asigura indeplinirea standardelor de discretie si confidentilaitate precum si pentru garantarea succesului investigatiei.

Adresa

Nanninggasse 14/6
9020 Klagenfurt am Wörthersee

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Suntem o echipa de detectivi particulari profesionisti

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Garantăm confidențialitate, discreție și profesionalism.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top