Investigații Economice


Companiile pot fi prejudiciate de partenerii sau angajații lor, fie cu rea credință, fie din cauza dificultăților economice cu care aceștia din urmă se confruntă și care nu doresc să fie cunoscute. Structura noastră de analiza și investigații economice lucrează atât pentru prevenția acestor evenimente cât și în cazurile în care prejudiciul a fost deja înfăptuit. Astfel, clienții noștri beneficiază de instrumente eficiente de lucru și control precum verificări în baze de date publice și private (camerele de comerț, instanțe de judecată, instituții publice etc), verificări la angajatorii precedenți, controale la fața locului, verificare activa.

Protecție informativă

Echipa noastră de protecție informativă este compusă din detectivi cu experiență în combaterea metodelor prin care o terță persoană poate dobândi ilegal acces la informații si date din interiorul unei organizații. În acest scop, punem la dispoziția clienților noștri personal specializat, echipamente profesionale și soluții dedicate pentru.

Asigurarea confidențialității corespondenței electronice, securizarea și implementarea de proceduri privind circulația acesteia in interiorul organizație dar și cu exteriorul, arhivării, trimiterii și transportului documentelor în format electronic sau suport hârtie in interiorul și exteriorul organizației;

Verificarea folosirii conforme a bunurilor și echipamentelor puse la dispoziție de către organizație/angajator/proprietar;

Securizarea întâlnirilor de afaceri;

Investigații specifice în sectoarele de interes privat, în scopul identificării deficiențelor vulnerabilităților de securitate și a acțiunilor ce pot afecta securitatea informațiilor.

In ultima perioada, din cauza crizei financiare, tot mai multi oameni de afaceri incep sa fie prejudiciati de partenerii cu care colaboreaza. Fie se dovedesc a fi rau intentionati, fie sunt firme serioase dar care nu pot tine ritmul.

In acest caz, detectivii particulari sunt nevoiti sa acopere doua tronsoane pentru a proteja afacerile clientilor lor. Pe de o parte este vorba de prevenire, iar pe de alta parte este vorba de investigatiile necesare dupa ce o firma a fost deja prejudiciata.

Analiza și verificarea persoanelor (identitatea după descriere sau număr de înmatriculare, localizarea patrimoniului, relațiile de grup, sursele de venit, tipuri de afaceri derulate, anturaj ori apartenență la anumite organizații). Analiza și verificarea la societăți comerciale active, filiere, firme fantomă, cesiuni fictive;
Analiza și verificarea potențialilor și actualilor parteneri de afaceri (concurenta neloiala, solvabilitate, vicii ascunse, patrimoniu, situație familială, legături ascunse la societăți concurente).
Analiza și verificarea activelor patrimoniale reale sau fictive.
Verificarea fidelității și confidențialității angajaților.

Analiză și verificarea, pentru clienții băncilor, societăților de asigurări, pentru depistarea bunurilor fraudate, nerespectarea condițiilor contractuale, în vederea recuperării acestor bunuri într-un timp scurt.

Verificarea clienților societăților de asigurări, pentru depistarea evenimentelor asigurate, veridicitatea lor, condițiile în care au avut loc, investigarea fraudelor.
Implementare de măsuri contra informative la societățile comerciale.
Investigații pentru depistarea și surprinderea sustragerilor de materiale, delapidare, etc.
Identificarea și localizarea clienților rău-platnici precum și a bunurilor deținute.
Verificare tip cazier fiscal pentru societăți comerciale.
Obținerea de probe (contra-probe) și indicii necesare în procese ori diverse cercetării;
Verificarea respectării și îndeplinirii sarcinilor de serviciu.
Verificarea unor informații utile (necesare) în negocieri.

Adresa

Sterngasse 3/2/6
1010 Wien

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Suntem o echipa de detectivi particulari profesionisti

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Garantăm confidențialitate, discreție și profesionalism.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top