Măsuri Anti Interceptare


Pentru a afla informatii valoroase ce fac parte din strategiile dumneavoastra firmele concurente sau alte persoane pot recurge la interceptarea convorbirilor, cu complicitatea propriilor angajati sau a membrilor familiei ori fara ajutorul nimanui. Acest lucru se poate realiza prin montare de microfoane ascunse sau camere video cu microfon, cu transmisie prin fir sau fara fir, prin unde radio precum wirless, infrarosu, sau GSM. Informatii mai pot fi transmise prin unde radio pe frecvente de tip AM, FM, FM wide, Fm narrow, SC, SSB/CW sau chiar prin intermediul retelei de transport al energiei electrice.

Numai o firma de detectivi particulari poate realiza in timp util o depistare in mod profesionist de microfoane ascunse si camere video spion. Tehnica folosita de firma noastra de detectivi particulari ne permite o detectare a locului in care sunt ascunse microfoane, camere video sau GPS -uri fara a fi nevoie de cautari distructive si consumatoare de timp. Dispozitivele de interceptare pot avea autonomie limitata sau pot fi montate in locuri in care sunt alimentate cu energie electrica, in locuri precum masina, prize electrice pentru alimentare sau priza pentru telefon fix, lustre, intrerupatoare, contoare, in pereti sau traseul instalatiei electrice, etc. Cele cu autonomie limitata pot fi montate temporar in masina, aerisiri, parchet sau chiar pereti, disimulate in obiecte de mobilier ori decorative sau in obiecte folosite zilnic de dumneavoastra.

Aparatele folosite sunt mobile si ne permite o depistare a tuturor tipurilor de microfoane sau camere video ascunse care transmit informatiile prin fir sau unde radio. Echipele de detectivi actioneaza la cerere si verifica existenta unor dispozitive de interceptare montate ilegal intr-un spatiu al clientului. Detectarea microfoanelor spion este facuta cu cele mai performante aparate de pe piata. Depistarea eventualelor aparate de interceptare reprezinta o operatiune care necesita experienta si foarte multe dotari. depistarea existentei de fire mascate in corpuri de mobilier sau pereti care sa transporte informatii primite de la un mijloc de interceptare ilegal; verificarea tuturor tipurilor de microfoane care pot fi amplasate in telefoanele fixe. Efectuam investigatii de depistare a microfoanelor si camerelor video disimulate, care pot afecta imaginea firmei si a propriei persoane, in birouri, sali de conferinta, locuinta si automobile:

Depistare Dispozitive GPS

Gps tracker-ul - este un dispozitiv care foloseste o tehnologie moderna de urmarire si care utilizeaza urmarirea GPS, LBS sau WIFI pentru monitorizarea in timp real a traseului de deplasare a autoturismului pe care dispozitivul in cauza este montat.Cele mai utilizate dispozitive gps de urmarire sunt cele care functioneaza cu cartela sim incorporata.Aceste dispozitive pot avea autonomie limitata, datorita bateriei reincarcabile de care dispun sau se pot alimenta direct la circuitul electric al masinii, avand practic o autonomie nelimitata. Depistarea acestora se face cu aparatura profesionala performanta, capabila se detecteze semnalele GSM emise sau receptionate de catre GSM tracker.

Adresa

Sterngasse 3/2/6
1010 Wien

Planificator Rute

Telefon


+43 664 5700007

Apel

E-Mail


office@pro-investigations.at

E-Mail

Suntem o echipa de detectivi particulari profesionisti

Pentru a intra in contact cu noi va rugam completati formularul sau sunati-ne la numarul de telefon afisat sau pe adresa de mail. Garantăm confidențialitate, discreție și profesionalism.

Danke!

Wir haben Ihre Nachricht erhalten und werden uns so rasch wie möglich bei Ihnen melden.

×
Top